WERKEN BIJ WINGS

UNIEK QUA LIGGING

MAAR OOK ALS WERKGEVER

Kom bij ons werken en word onderdeel van het Wings-team waar we alles op onze eigen manier doen. Elke dag. Dat betekent dat Wings staat voor een hoge standaard op het gebied van ambiance, service, producten & werkomgeving. We zijn altijd op zoek naar nét dat stukje meer. Het team geeft dagelijks vorm aan onze visie. Bij Wings heeft iedereen de vrijheid om zichzelf te zijn, mee te denken en groeien. We draaien op hun energie en enthousiasme.

GIVING YOUR UNIQUE NEEDS WINGS

Wings is een eigenzinnig en uniek hotel met fantastische medewerkers die ons hotel tot leven brengt. We delen graag onze manier van denken. Als werkgever zorgen wij ook goed voor onze medewerkers. Door zelfstandigheid en eigen initiatief te stimuleren. Door het overbrengen van vakkennis. Door gratis sporten in onze eigen fitness voor of na het werk. Door iedere dag gevarieerde maaltijden te serveren. En door samenwerken en open communicatie te stimuleren.

Hotel

Accountmanager Sales

 • Fulltime
 • 5 dagen per week
Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar een sympathieke, enthousiaste netwerker met een neus voor commerciële kansen en mogelijkheden, die er voor zorgt dat iederéén tussen Rotterdam en Den Haag ons weet te vinden!

Hotel

Stagiair(e) Sales en Accountmanagement

 • Fulltime
 • 5 dagen per week - vanaf 1 februari 2020
Inmiddels is het bijna 5 jaar geleden dat Wings haar deuren op Rotterdam The Hague Airport opende en onze ambities en drive naar groei, uitbreiding van ons bereik en het steeds vernieuwen en verbeteren van ons aanbod zijn groter dan ooit. Zo hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een complete remake van onze ‘look-en-feel”, onze website en alle marketing uitingen. En is ons Salesteam full focused op alle meetings, events en arrangementen voor 2020 en 2021. Daarom hebben we een unieke kans voor een gedreven, enthousiaste en leergierige student(e) met frisse ideeën en een ‘handen-uit-de-mouwen’-mentaliteit!

Hotel

Medewerker Spoelkeuken

 • Oproep basis
 • Flexibel
Nee, wij hebben géén kleine, dampende, bloedhete keuken waar je in je eentje al glibberend op een natte vloer 1000 borden wegpoetst… Je werkt in een nette en ruime keuken met moderne spoelstraat, waar je met leuke collega’s en in het hart van ons bedrijf lekker je uurtjes kan draaien. En schoon glas vinden we net zo belangrijk als een schoon bed! Dus verdien je niet alleen een net salaris, maar krijg je óók een collegiaal team om je heen, prettige aansturing, gratis sporten en goed eten gedurende jouw dienst.

Hotel

Marketing & Communicatie Medewerker

 • Fulltime
 • 5 dagen per week
Als Marketing & Communicatie Medewerker werk je nauw samen met de Junior Medewerker Communicatie & Multimedia Design. Ook werk je samen met de collega’s van Sales en ontwikkel je mogelijke acties of evenementen en alle daarbij horende uitingen. Als team ben je verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie. Daarnaast zie je toe op de juiste hantering van de huisstijl, volg je relevante media en reageer je op berichtgevingen die ons hotel aangaan. Ook bedenk je samen leuke arrangementen en acties. Komend jaar staat er een leuke uitdaging voor de deur, namelijk de bouw van een tweede hotel. Je zal dus ook veel tijd en aandacht gaan besteden aan het in de markt zetten van dit nieuwe hotel en alle bijbehorende media-activiteiten. Zoals de huisstijl en de vormgeving van de nieuwe website.

Hotel

Nachtwaker

 • Parttime
 • 3 nachten per week
Het is niet gemakkelijk om nieuwe collega’s te vinden die zich ’s nachts thuis voelen in een groot hotel, die een nachtdienst goed kunnen inpassen in hun dagelijkse leven en die dezelfde gastvriendelijkheid en professionaliteit hebben als de rest van ons team. Maar als we je eenmaal gevonden hebben, vind je bij ons…

Hotel

Medewerker Facilitair & Stewarding

 • Parttime of fulltime
 • 3-5 dagen per week
Dé schakel tussen de verschillende afdelingen van ons moderne en internationale hotel! Een aanpakker met veel gevoel voor logistiek en beheer. Jij kan zorgen dat de juiste goederen tijdig binnen komen op de juiste plek in het hotel terecht komen. Een collegiale en proactieve allrounder die ervan houdt om zelfstandig aan de slag te zijn. Je bent een echte duizendpoot die het leuk vindt om in een afwisselende omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is! Ben je een handig met klussen, heb je een rijbewijs en wil je minimaal 24 uren (of meer) per week aan de slag? Solliciteer dan direct!

Hotel

BANQUETING supervisor

 • Parttime of fulltime
 • 3-5 dagen per week
Wings is meer dan een hotel. Met 42 vergaderzalen, kantoren, boardrooms en onze grote Banquethal bieden wij ontelbare mogelijkheden op het gebied van vergaderen, trainingen, beurzen, feesten en evenementen.Als Banqueting Supervisor ben je verantwoordelijk voor het van ‘a tot z’ optimaal en adequaat voorbereiden en uitvoeren van alle activiteiten in en om onze zalen.

Hotel

BANQUETING Medewerker

 • Fulltime
 • 4-5 dagen per week

Wings biedt méér dan alleen de 137 hotelkamers die we hebben: in onze 42 zalen kunnen we 2500 gasten een per dag ontvangen! Helaas halen we deze aantallen (nog) niet, maar er is genoeg te doen. En wegens een carrièrestap van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een spontane, representatieve medewerker met een goed gevoel voor humor én gastvrijheid.

Hotel

Ontbijtkok

 • Parttime
 • 4 dagen per week

Wil jij als vroege vogel de centrale spil van ons ontbijt zijn? En werk je niet alleen achter, maar ook graag vóór de schermen? Jij bent een gastvrije én zelfstandige Ontbijtkok die zich thuis voelt in een groot hotel, kan goed koken, kan plannen en het overzicht kan bewaren. Vanwege de vroege tijden is eigen vervoer een must, je werkt namelijk 4 dagen in de week van 04:00 uur tot 13:30 uur.

We zoeken iemand die houdt van dit vak als kok én van gasten. Onze nieuwe proactieve Ontbijtkok komt te werken in een moderne keuken met een gedreven ontbijtteam, waar samenwerking centraal staat.

Hotel

F&B medewerker

 • Parttime of fulltime
 • 3-5 dagen per week
We zijn een 4* hotel met een 5* service en onze mensen maken dat verschil! In onze reviews springen de positieve berichten over ons team er altijd uit en daar zijn we trots op. Om ons team te versterken zoeken we een gastvrije persoonlijkheid met humor en charisma.

Hotel

F&B medewerker - bijbaan

 • Bijbaan
 • Flexibele uren
Zoek je een bijbaan in een internationale omgeving met flexibiliteit en interessante arbeidsvoorwaarden? Wil je werken op in hotel op de luchthaven in Rotterdam? We hebben inmiddels een aantal leuke, nieuwe collega’s op een flexibel contract aangenomen, maar er liggen nog 4 ongetekende contracten te wachten op een handtekening! Jouw handtekening!

HOTEL

BBL KEUKEN

 • Fulltime
 • 5 dagen per week
Volg jij een opleiding tot kok? Zoek je een keuken waar een ervaren Chef en Souschef jou de kneepjes van het vak bijbrengen? Wij zijn voor het leerjaar 2020/2021 op zoek naar BBL leerlingen in de keuken!

Hotel

Zelfstandig Werkend Kok

 • Fulltime
 • 5 dagen per week
Het is al bijna 5 jaar geleden dat onze keukenbrigade de eerste tournedos over de pas schoof. Inmiddels zijn dat er honderden en we durven te zeggen dat onze keuken lekker loopt. Onze Chef is niet van de oude, maar van de nieuwe stempel, en zorgt voor een goede communicatie, inzichtelijke roosters en ‘normale’ werkdagen. Hijzelf en de helft van het team werkt er al vanaf de opening. Vanwege de steeds toenemende drukte hopen we op korte termijn een Zelfstandig Werkend Kok te vinden om het team verder te versterken.

Hotel

Shiftrunner Domino’s

 • Parttime of fulltime
Kom carrière maken in de enige Domino’s Pizza ter wereld die gevestigd is in een hotel, ons hotel!