WERKEN BIJ WINGS

UNIEK QUA LIGGING

MAAR OOK ALS WERKGEVER

Kom bij ons werken en word onderdeel van het Wings-team waar we alles op onze eigen manier doen. Elke dag. Dat betekent dat Wings staat voor een hoge standaard op het gebied van ambiance, service, producten & werkomgeving. We zijn altijd op zoek naar nét dat stukje meer. Het team geeft dagelijks vorm aan onze visie. Bij Wings heeft iedereen de vrijheid om zichzelf te zijn, mee te denken en groeien. We draaien op hun energie en enthousiasme.

GIVING YOUR UNIQUE NEEDS WINGS

Wings is een eigenzinnig en uniek hotel met fantastische medewerkers die ons hotel tot leven brengt. We delen graag onze manier van denken. Als werkgever zorgen wij ook goed voor onze medewerkers. Door zelfstandigheid en eigen initiatief te stimuleren. Door het overbrengen van vakkennis. Door gratis sporten in onze eigen fitness voor of na het werk. Door iedere dag gevarieerde maaltijden te serveren. En door samenwerken en open communicatie te stimuleren.

UPDATE CORONA-VIRUS

Aan al onze (potentiële?!) collega’s,

Vanwege de gevolgen van het Corona-virus en alle genomen maatregelen vanuit de overheid, zijn ook wij genoodzaakt geweest om bepaalde maatregelen te nemen. Dat betekent dat we op dit moment een vacature-stop hebben en helaas geen sollicitaties in behandeling kunnen nemen.

We weten zeker dat dit ook weer voorbij gaat en we juist dán veel behoefte zullen hebben aan nieuwe, gemotiveerde collega’s!
Dus: vergeet Wings zéker niet en blijf deze site af en toe checken! We zien je graag, is het niet nu, dan wel over een paar weken.

Succes in deze bijzondere tijden en hopelijk tot Wings 😉

Het Wings-team

Hotel

Accountmanager Sales

Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar een sympathieke, enthousiaste netwerker met een neus voor commerciële kansen en mogelijkheden, die er voor zorgt dat iederéén tussen Rotterdam en Den Haag ons weet te vinden!

Hotel

Stagiair(e) Sales en Accountmanagement

Inmiddels is het bijna 5 jaar geleden dat Wings haar deuren op Rotterdam The Hague Airport opende en onze ambities en drive naar groei, uitbreiding van ons bereik en het steeds vernieuwen en verbeteren van ons aanbod zijn groter dan ooit. Zo hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een complete remake van onze ‘look-en-feel”, onze website en alle marketing uitingen. En is ons Salesteam full focused op alle meetings, events en arrangementen voor 2020 en 2021. Daarom hebben we een unieke kans voor een gedreven, enthousiaste en leergierige student(e) met frisse ideeën en een ‘handen-uit-de-mouwen’-mentaliteit!

Hotel

HR Medewerker

Wings Hotel is op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker voor 38 uren per week. Wij bestaan in maart 5 jaar, wij hebben inmiddels 100 medewerkers en de bouw van een 2e hotel is gestart! In de afgelopen jaren heeft onze HR-afdeling continue een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van alle voorkomende HR onderwerpen en processen binnen het hotel. De HR-afdeling heeft haar eigen plek in het hart van de organisatie.

Er ligt een mooi en divers takenpakket op onze nieuwe HR collega te wachten. Wij zoeken een HR Medewerker die zich thuis voelt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Tijdens je werkdagen zal je bijna alle onderwerpen op HR gebied voorbij zien komen, de dagen vliegen voorbij. De ene dag screen je cv’s, heb je sollicitatiegesprekken en maak je arbeidscontracten op, de andere dag ben je bezig verzuimcijfers en de planning van interne trainingen. Tussendoor beantwoord je vragen van de medewerkers. Werk je graag met een strakke planning; erg fijn! Maar kun je ook je planning omgooien, snel schakelen en nieuwe prioriteiten stellen?! 

Hotel

Marketing & Communicatie Medewerker

Als Marketing & Communicatie Medewerker werk je nauw samen met de Junior Medewerker Communicatie & Multimedia Design. Ook werk je samen met de collega’s van Sales en ontwikkel je mogelijke acties of evenementen en alle daarbij horende uitingen. Als team ben je verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie. Daarnaast zie je toe op de juiste hantering van de huisstijl, volg je relevante media en reageer je op berichtgevingen die ons hotel aangaan. Ook bedenk je samen leuke arrangementen en acties. Komend jaar staat er een leuke uitdaging voor de deur, namelijk de bouw van een tweede hotel. Je zal dus ook veel tijd en aandacht gaan besteden aan het in de markt zetten van dit nieuwe hotel en alle bijbehorende media-activiteiten. Zoals de huisstijl en de vormgeving van de nieuwe website.

Hotel

Nachtwaker

Het is niet gemakkelijk om nieuwe collega’s te vinden die zich ’s nachts thuis voelen in een groot hotel, die een nachtdienst goed kunnen inpassen in hun dagelijkse leven en die dezelfde gastvriendelijkheid en professionaliteit hebben als de rest van ons team. Maar als we je eenmaal gevonden hebben, vind je bij ons…

Hotel

Medewerker Facilitair & Stewarding

Dé schakel tussen de verschillende afdelingen van ons moderne en internationale hotel! Een aanpakker met veel gevoel voor logistiek en beheer. Jij kan zorgen dat de juiste goederen tijdig binnen komen op de juiste plek in het hotel terecht komen. Een collegiale en proactieve allrounder die ervan houdt om zelfstandig aan de slag te zijn. Je bent een echte duizendpoot die het leuk vindt om in een afwisselende omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is! Ben je een handig met klussen, heb je een rijbewijs en wil je minimaal 24 uren (of meer) per week aan de slag? Solliciteer dan direct!

Hotel

BANQUETING supervisor

Wings is meer dan een hotel. Met 42 vergaderzalen, kantoren, boardrooms en onze grote Banquethal bieden wij ontelbare mogelijkheden op het gebied van vergaderen, trainingen, beurzen, feesten en evenementen.Als Banqueting Supervisor ben je verantwoordelijk voor het van ‘a tot z’ optimaal en adequaat voorbereiden en uitvoeren van alle activiteiten in en om onze zalen.

Hotel

BANQUETING Medewerker

Wings biedt méér dan alleen de 137 hotelkamers die we hebben: in onze 42 zalen kunnen we 2500 gasten een per dag ontvangen! Helaas halen we deze aantallen (nog) niet, maar er is genoeg te doen. En wegens een carrièrestap van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een spontane, representatieve medewerker met een goed gevoel voor humor én gastvrijheid.

Hotel

Ontbijtkok

Wil jij als vroege vogel de centrale spil van ons ontbijt zijn? En werk je niet alleen achter, maar ook graag vóór de schermen? Jij bent een gastvrije én zelfstandige Ontbijtkok die zich thuis voelt in een groot hotel, kan goed koken, kan plannen en het overzicht kan bewaren. Vanwege de vroege tijden is eigen vervoer een must, je werkt namelijk 4 dagen in de week van 04:00 uur tot 13:30 uur.

We zoeken iemand die houdt van dit vak als kok én van gasten. Onze nieuwe proactieve Ontbijtkok komt te werken in een moderne keuken met een gedreven ontbijtteam, waar samenwerking centraal staat.

À la carte restaurant in Hotel Wings Rotterdam.

Hotel

F&B medewerker

We zijn een 4* hotel met een 5* service en onze mensen maken dat verschil! In onze reviews springen de positieve berichten over ons team er altijd uit en daar zijn we trots op. Om ons team te versterken zoeken we een gastvrije persoonlijkheid met humor en charisma.
Barman toont speciaalbier selectie van de tap in Hotel Wings Rotterdam The Hague Airport

Hotel

F&B medewerker - bijbaan

Zoek je een bijbaan in een internationale omgeving met flexibiliteit en interessante arbeidsvoorwaarden? Wil je werken op in hotel op de luchthaven in Rotterdam? We hebben inmiddels een aantal leuke, nieuwe collega’s op een flexibel contract aangenomen, maar er liggen nog 4 ongetekende contracten te wachten op een handtekening! Jouw handtekening!

HOTEL

BBL KEUKEN

Volg jij een opleiding tot kok? Zoek je een keuken waar een ervaren Chef en Souschef jou de kneepjes van het vak bijbrengen? Wij zijn voor het leerjaar 2020/2021 op zoek naar BBL leerlingen in de keuken!

Hotel

Hulpkok

Bij Wings Hotel op Rotterdam Airport zijn wij op zoek naar een Fulltime Hulpkok! Wij zijn op zoek naar iemand die echte passie heeft voor koken en deze passie ook kan laten stralen op het bord. Wij werken met verse producten! Wij hebben een moderne keuken waar een gedreven team goed samenwerkt. Onze nieuwe Hulpkok kan zelfstandig werken, is leergierig en toont initiatief!

Ben jij toe aan je 1e of 2e stap in je koks-carrière en herken je je in onderstaande functie-eisen? …dan ben jij onze nieuwe Wings(wo)man!

Hotel

Shiftrunner Domino’s

Kom carrière maken in de enige Domino’s Pizza ter wereld die gevestigd is in een hotel, ons hotel!