Event Hall

For the biggest celebrations

unique venue

inspiring events

Onze veelzijdige event hall is de perfecte ruimte voor diverse evenementen, zoals een congres, beurs, netwerkborrel of bedrijfsfeest. Deze hangar heeft een oppervlakte van 900 m², biedt plaats aan 750 gasten en is direct gelegen aan de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. Vanaf het op de eerste verdieping gelegen auditorium – met 152 bioscoopstoelen – is er een spectaculair uitzicht op de hangar. Verder beschikt de evenementenhal over gigantische shutters, dit maakt het zelfs mogelijk om een vliegtuig naar binnen te laten rijden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

WINGS

WINTER WORLD

Gedurende de maanden november, december & januari toveren we onze 900 m² grote event hall om tot een prachtig winterparadijs! Beleef met collega’s en zakelijke relaties een mooie dag in onze overdekte evenementenhal, die is omgetoverd tot een sfeervol én luxe winterwonderland. Geniet van deze winterse ambiance tijdens een kerstborrel, walking dinner of winters personeelsfeest.

Compleet met een gezellige après-ski bar bieden we diverse activiteiten en lekkernijen die geheel in het teken van de winter staan. Denk hierbij aan de winterse spelen, een winterse cocktail workshop of het maken van ijssculpturen. Zelf een leuk idee of een specifieke activiteit in gedachten? Laat het ons dan weten, wij denken graag mee!

Meer weten over onze eindeloze mogelijkheden tijdens de koude wintermaanden? Neem dan contact met ons op!

TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

VOOR INSPIRERENDE EVENEMENTEN