Event Hall

For the biggest celebrations

unieke locatie

inspirerende evenementen

Exclusief gelegen naast de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport is onze gigantische evenementenhal te vinden van 900 m2. Deze unieke zaal past perfect bij elk type evenement en biedt de allerbeste faciliteiten. Perfect voor zakelijke evenementen, inspirerende congressen en bruiloften. Aan zowel straat- als luchthaven zijde, heeft de hal hoge luiken waardoor auto’s, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen binnen kunnen komen! Daarnaast hebben we een auditorium – met 152 bioscoopstoelen – met uitzicht op onze evenementenhal. Deze complementaire locatie kan worden gebruikt voor spannende productpresentaties of tentoonstellingen in de evenementenhal.

UW EVENT

VEILIG EN PRETTIG

Nodig uw gasten uit voor een inspirerend en veilig evenement op Rotterdam & The Hague Airport. Het team van Wings Hotel helpt u bij het organiseren van een ‘1,5 meter’ bijeenkomst, presentatie of meeting. De locatie is hiervoor extra geschikt dankzij de 1,5 meter indeling van het interieur, meerdere ingangen tot de evenementenruimtes en verschillende toiletfaciliteiten. Zo kunt u op gepaste afstand samenkomen met 100 gasten in de voormalige vliegtuighangaar of een evenement tot 50 gasten organiseren in het auditorium. Ook in deze tijden kunt u rekenen op de service van het Wings Hotel.

WINGS

WINTER WORLD

Wings Winter World is terug! Voor het vierde jaar op rij zal onze event hall geheel worden omgetoverd in winter thema, van November t/m Januari.

Wings Winter World is mogelijk voor zowel zakelijke als privé evenementen en alle soorten partijen. Wij bieden een prachtige event ervaring en bieden verschillende arrangementen aan in een veelzijdige venue. Hiermee geven we u de kans een event geheel naar wens te stylen. De ruimtelijke venue features een sensationele après-ski bar, gezellige chalets, lounge ruimtes, verschillende decoraties en een mooie sfeer! Natuurlijk is er rekening gehouden met de 1.5 meter standaarden en COVID-19 maatregelen.

Als u op zoek bent naar een uitstekende venue in een winter stijl, is onze event hall zeker een indrukwekkende optie. Onze Meeting & Events expert staan u graag te woord over de mogelijkheden tijdens de koude wintermaanden.

*Winter World is onder voorbehoud van de maatregelen die op dat moment gelden

TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

VOOR INSPIRERENDE EVENEMENTEN