Zakelijke

Meetings

MEETEN, ETEN & OVERNACHTEN

1 STOP VENUE

Onze ruime meeting rooms bestaan uit een variatie van types of functionele ruimtes voor multi-purpose evenementen. Perfect voor netwerk meetings, conferenties, seminars, brainstorm sessies of zakelijke meetings. Ervaar onze meeting faciliteiten, geweldige catering en de hoogste kwaliteit service met de toegewijde meeting assistentie van ons professionele team. Vraag nu een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een locatie voor het huren van kantoorruimte? Ook dat is mogelijk bij Wings Hotel! Lees hieronder verder voor meer informatie.

KANTOORRUIMTE

HUREN

Een volledig verzorgde kantoorruimte huren in Rotterdam? Direct gelegen naast luchthaven Rotterdam The Hague Airport beschikt Wings over all-in kantoorruimtes (24m2 – 91m2) en heeft een eigen inpandige parkeergarage met 479 plaatsen. Voor een zakelijke lunch kunt u terecht in ons à la carte restaurant. En in de sportsbar staan heerlijke drankjes en bites klaar voor uw vrijdagmiddagborrel!

Bij Wings huurt u compleet en flexibel. Met een kant-en-klare kantoorruimte, diverse banqueting voorzieningen en een bemande receptie! Ook de technische faciliteiten als internet en telefonie zijn goed geregeld. Parkeerplaatsen en vergaderzalen zijn optioneel bij te huren. Wij doen er alles aan om uw werkdag tot een succes te maken.

De voordelen in één oogopslag

  • Al-in-one kantoorruimtes
  • Gratis Wifi
  • Toegang tot gemeenschappelijke ruimtes, zoals het à la carte restaurant en de sportsbar
  • Koffie- en thee faciliteiten

Wilt u alles weten van onze kantoorruimte verhuur? Neem contact op met ons Sales team voor meer informatie, via onderstaande button.

BEKIJK ONZE VENUES

VAN KLEIN NAAR GROOT

Wings Hotel heeft een totaal van 42 venues. Deze zijn allen zorgvuldig ontworpen voor onze gasten met stijl en comfort.