meetings

& Events

MEETEN, ETEN & OVERNACHTEN

ALLES BIJ WINGS

Een zakelijke netwerkbijeenkomst, meerdaagse conferentie of kleinschalige vergadering? Wat als wij daar ook een prachtig uitzicht op de luchthaven aan toevoegen? Direct gelegen naast de terminal van Rotterdam The Hague Airport geeft het verrassende samenspel van ruimte en design bij Wings een enerverende beleving! Voorzien van uitstekende faciliteiten bieden we alle ruimte voor een bijzondere ontmoeting of evenement.

Naast 41 unieke venues op de eerste en tweede etage hebben we een indrukwekkende Event Hall van 900 m2 op de begane grond klaar staan voor een congres, beurs of bedrijfsfeest! In het hart van Rotterdam The Hague Airport heeft ons hotel een gunstige ligging en zijn we zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Wings beschikt over een eigen parkeergarage met 479 plekken. Aansluitend overnachten kan natuurlijk ook.

Volledig afgestemd op uw wensen streven we naar perfectie tot in de details. Onze afdeling Meetings & Events heeft de meest creatieve ideeën en stelt samen met u een origineel programma samen. Intiem of juist groots en meeslepend? Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn voor uw congres of evenement in één van onze inspirerende zalen!

  • Gratis Wifi
  • Climate Control
  • Service

MEETEN, ETEN & OVERNACHTEN

BEKIJK ONZE BROCHURE

kom in contact

met ons team

Voor unieke evenementen zijn creatieve mensen nodig! Ons Meetings & Events team bezit een ongelooflijke variatie aan kennis en skills om uw wens te vervullen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op met het Meetings & Events team voor verdere informatie of vraag direct een offerte aan!