meetings

& Events

MEETEN, ETEN & OVERNACHTEN

ONE STOP VENUE

Wij hebben een gevarieerd aanbod van uitstekende zalen om de grootste feesten en banketten te organiseren. Onze ruime vergaderruimten bevatten verschillende soorten ruimtes voor multifunctionele evenementen. Perfect voor netwerkbijeenkomsten, conferenties, seminars, brainstormsessies of zakelijke evenementen. Ervaar onze vergaderfaciliteiten, catering op maat en service van de hoogste kwaliteit. U wordt geholpen door ons toegewijde team van professionals wanneer u een vergadering of evenement organiseert in een van onze 42 locaties.

livestream

STUDIO VOOR WEBINARS, ALV'S EN MEER

Organiseer uw livestream webinar, algemene ledenvergadering of andere uitzending in onze ruime hangar onder professionele begeleiding.

MEETINGS

SAFE AND SOUND

Nodig uw gasten uit voor een inspirerend en veilig evenement op Rotterdam & The Hague Airport. Het team van Wings Hotel helpt u bij het organiseren van een ‘1,5 meter’ bijeenkomst, presentatie of meeting. De locatie is hiervoor extra geschikt dankzij:

  • 1,5 meter indeling van het interieur
  • meerdere ingangen tot de evenementenruimtes
  • verschillende toiletfaciliteiten

 

Zo kunt u op gepaste afstand samenkomen met 100 gasten in de voormalige vliegtuighangaar of een evenement tot 50 gasten organiseren in het auditorium. Ook in deze tijden kunt u rekenen op de service van het Wings Hotel.

MEETEN, ETEN & OVERNACHTEN

BEKIJK ONZE BROCHURE

kom in contact

met ons team

Voor unieke evenementen zijn creatieve mensen nodig! Ons Meetings & Events team bezit een ongelooflijke variatie aan kennis en skills om uw wens te vervullen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op met het Meetings & Events team voor verdere informatie of vraag direct een offerte aan!