EVENT KALENDER

& HIGHLIGHTS

TE ZIEN & TE DOEN

EVENEMENTEN & OMGEVING

Gelegen op steenworp afstand van Rotterdam The Hague Airport is Wings Hotel de ideale toegangspoort tot Rotterdam en Den Haag. Vanaf ons hotel is het slechts 15 minuten rijden naar Rotterdam centrum en ook steden als Delft en Den Haag zijn op korte afstand. In deze must-visit steden valt een hoop te ontdekken en beleven. We hebben een selectie gemaakt van onze favoriete plekken en evenementen.

ONTDEK

ROTTERDAM

Rotterdam is een dynamische wereldstad en blijft zichzelf in hoog tempo vernieuwen. Mede dankzij de grote haven staat Rotterdam bekend als de ‘Gateway to Europe’. Neem de watertaxi of beleef een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld met de Spido. Breng een bezoek aan het museumpark en omliggende musea, zoals de Kunsthal, Museum Boijmans Van Beuningen en Witte de With Center for Contemporary Art. Een uitstapje naar Rotterdam kan simpelweg niet zonder een bezoek aan de Witte de Withstraat – een culturele, artistieke én vooral levendige straat. Geniet van de indrukwekkende Rotterdamse skyline vanaf de iconische Euromast en bewonder de architectuur in de Markthal. Deze must-see is overigens niet alleen populair onder toeristen, maar ook bij de Rotterdammers. Genoeg om een hele dag te vullen!

Niet voor niets is Rotterdam meermaals uitgeroepen tot festivalstad van het jaar. Bekijk diverse films in alle Rotterdamse bioscopen tijdens het Internationale Film Festival, luister naar grote jazzlegendes tijdens het North Sea Jazz Festival in Ahoy of dans mee tijdens de straatparade van Rotterdam Zomercarnaval. Neem een kijkje achter de schermen in één van de grootste havens ter wereld tijdens de Wereldhavendagen. Het City Racing Rotterdam evenement en de Rotterdam Marathon zijn absolute aanraders bij sportieve liefhebbers.

ONTDEK

DEN HAAG

Den Haag is het regeringscentrum van Nederland, de thuisbasis van de koninklijke familie en de stad waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen op zowel nationaal als internationaal niveau. De stad biedt vele bezienswaardigheden en ademt cultuur en historie en de zee is altijd dichtbij. Verken Den Haag tijdens een verblijf in Wings en ontdek de trendy winkels, prachtige musea en beroemde highlights als het Vredespaleis of het Binnenhof.

Evenement Kalender

No Events on The List at This Time