DUURZAAMHEID

Wees zuinig op onze aarde

DUURZAAM ONDERNEMEN

HOOG OP ONZE AGENDA

Als 4-sterren hotel vinden we het belangrijk dat luxe samengaat met duurzaam ondernemen.
We doen er daarom alles aan om zo duurzaam mogelijk in onze dagelijkse werkzaamheden te zijn. Bij Wings gaat dit verder dan alleen milieubescherming. Naast zinvolle productieprocessen, investeren we ook in langdurige relaties met medewerkers, partners en leveranciers. We investeren continu in duurzame verbeteringen.. en dus niet alleen voor de korte termijn.

Green Key

Certificaat

greenkey-logo

Vol trots hebben we wederom het Green Key International Goud certificaat in ontvangst mogen nemen. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

Waste Warriors

too good to go

Een derde van alle voedselproductie wereldwijd wordt verspild, dat is zonde! Het weggooien van eten kost ontzettend veel geld en energie. Vergeet ook niet alle schadelijke gevolgen voor het milieu. Het is onnodig om producten waar tijd, liefde en moeite is ingestoken, zomaar verloren te laten gaan..

In de strijd tegen voedselverspilling dragen we bij Wings altijd een steentje bij. Samen met de ‘Waste Warriors’ van Too Good To Go geven we verse producten een extra kans. Zij bieden een krachtig platform tegen voedselverspilling. Want zeg zou zelf, niemand ziet graag zijn eigen producten in de vuilnisbak belanden. We stellen onze overtollige producten beschikbaar via de app van Too Good To Go. Terwijl consumenten genieten van heerlijk eten voor een klein prijsje, steunen zij ondernemers. Goed voor consumenten, ondernemers én de wereld.. win-win-win dus!